Beton - Rauwe en industriële sfeer producten in Rucphen!

Beton Breda

Meubelen van beton op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Breda

Op zoek naar een massief betonnen tafelblad in de regio Breda? Dan bent u bij VanSloophout.com aan het goed adres. Alle producten worden in onze werkplaats op maat gemaakt. Het storten van het beton wordt per product uitgevoerd en kan dus in de gewenste kleur uitgevoerd worden. Producten zijn massief en dus zwaar in gebruik. Als het product eenmaal op zijn plek staat zul je er jaren plezier van hebben.

 

Alle betonnen tafelbladen kunnen wij op de gewenste afmeting op maat maken en ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze tafels hebben geen beschermlaag nodig. Wilt u toch een beschermlaagje er op dan kunnen wij er een blanke matte lak op aanbrengen.

 

Ons assortiment aan beton zijn standaard in twee variaties te verkrijgen; beton nero en beton grigio. Wil je een hele andere kleur? Ook dat is mogelijk. Geef dit dan aan in je offerte aanvraag.

Naast het maken van betonnen maatwerk producten zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk meubelen van nieuw en gebruikt hout.

 

VanSloophout.com is vanaf het centrum van Breda op slechts 15 minuten rijden en is gevestigd op de Rijksweg-Zuid 79 langs de A58 in de Gemeente Rucphen.

 

VanSloophout.com levert in Breda gratis meubelen/maatwerk opdrachten. Bent u geïnteresseerd in de beton producten, neem dan eens een kijkje in onze webshop!

Betonlook tafel Breda
Betonnen tuintafel nero
Betonlook buitentafel nero
Pure en rauwe producten
Industriële sfeer voor zowel binnen als buiten.
Industriële sfeer voor zowel binnen als buiten.

Samenvatting:

  • Massieve betonnen tafels
  • Robuuste en industriële sfeer
  • Puur en rauw
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik
  • Gratis levering van meubels/maatwerk opdrachten in Breda!
  • Leverkosten los sloophout slechts €20,- in Breda!
  • Gratis en vrijblijvend inmeten/advies regio Breda!
Onze showroom is vandaag geopend tot 17u