Bedden op maat, van kingsize tot kinderbedden - Weijbv.nl

18 maart 2020

Bedden op maat, van kingsize tot kinderbedden

Doordat er steeds meer mensen op zoek zijn naar houten bedden op maat kunnen onze meubelmakers vrijwel elk gewenst design waarmaken. Door de grote vraag en de verscheidenheid daarvan hebben ze allemaal goed kunnen oefenen!

Of het nu gaat om een eenpersoons-, tweepersoons- of kingsize bed, gemaakt van hout, staal of een combinatie ervan. Het is allemaal mogelijk. Doordat we bij Weij een hout én staalafdeling hebben kunnen deze twee groepen snel met elkaar schakelen en het werk op elkaar afstemmen.

 

Tweepersoons bed op maat

De bedden die wij maken zijn grotendeels demontabel. Dat wil zeggen dat ze makkelijk uit elkaar worden gehaald en weer in elkaar kunnen worden gezet. Hierdoor wordt het dragen, slepen en vervoeren van het bed een stuk makkelijker! Ondanks dat de bedden grotendeels demontabel zijn, zijn ze stevig zodra ze in elkaar staan. Het stevige eiken of notenhout zorgt hier wel voor! Als jij de maten van het matras en de lattenbodem doorgeeft kunnen wij hiermee aan de slag. Eventueel kunnen wij ook de lattenbodems geheel op maat maken.

Het bed is helemaal op maat te maken. Niet alleen de afmetingen kunnen worden afgestemd op jouw wensen, maar ook de uitstraling. Al het hout ligt ruw in de schappen te wachten op het moment dat het gebruikt gaan worden. Hierdoor heb je nog de keuze om het hout robuust en ruw te laten of om het helemaal strak af te laten werken. Van sfeervol en robuust tot strak en modern, aan jou de keus! We hebben allerlei voorbeelden van eiken bedden op maat!

 

 

Kinderbed op maat

Een bed voor de kinderen is natuurlijk heel anders dan een bed voor jezelf. De sfeer van de kamer is waarschijnlijk anders, waardoor een andere houtsoort beter tot z’n recht komt, maar geen probleem! Ook kinderbedden worden bij ons op maat gemaakt. Stapelbedden, hoogslapers en gewone kinderbedden    zijn allemaal mogelijkheden.

Voor deze bedden wordt vaak gebruik gemaakt van steigerhout of rustiek eiken. Het steigerhout ziet er stoer en robuust uit en het rustiek eiken heeft een erg neutrale uitstraling. Hierdoor passen deze houtsoorten vaak goed in de kinderkamers!

 

 

Wij denken graag met jou mee over het design. In onze showroom hebben we alle houtsoorten hangen waarmee we vaak werken, dus kom eens langs om te kijken! Je kunt natuurlijk ook gewoon contact opnemen!


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag gesloten