Industriële wandplanken: deze moet je hebben!

Industriële wandplanken: deze moet je hebben!

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van de industriële wandplanken! De wandplanken kun je helemaal op maat laten maken. Een paar voorbeelden van dingen die je aan kunt passen zijn de afmetingen, de houtsoort en nog veel meer. Ontdek de verschillende opties, van een kant en klare wandplank tot los hout voor een DIY project. 

Ruimte voor je trendy accessoires

Heb jij ook behoefte aan meer ruimte voor je trendy accessoires in je woonkamer? Overweeg dan eens een mooie industriële wandplank aan je muur. Deze wandplanken bieden flexibiliteit bij het inrichten van je interieur, zonder dat je een zware kast of wandmeubel hoeft te plaatsen. Bovendien kan je overal wandplanken hangen. In de keuken, de woonkamer, de slaapkamer en zelfs in de hal. 

Wandplanken zijn in diverse soorten en maten. Jij bepaalt hoe lang, breed en welke materialen. Kies je voor dragers van staal, leer of onzichtbare steunen? Doe je inspiratie op in woonmagazines of op woonbeurzen of op Pinterest. Hier zijn oneindig veel variaties te vinden. Heb je nog een lege plek aan de muur voor een geweldige plank? 

Barnwood balken, strak eiken of een robuuste boomstam

Er zijn verschillende houtsoorten geschikt voor wandplanken, elk met een eigen specifieke uitstraling. Wil je meer sfeer creëren? Kies dan voor robuust oud Barnwood. Liever een strak interieur? Kies dan voor het nieuwe eikenhout. 

Wandplank met een led strip

Wil je net die extra touch? Dat kan met verlichting in de plank! We kunnen de led strip in de wandplank frezen waardoor hij gelijk loopt met het oppervlak. Een super mooie oplossing om wat licht onder jouw wandplank te hebben.

Combineren en variëren

Wil je meerdere wandplanken aan de muur? Dat kan! Je kan de verschillende soorten planken goed combineren met elkaar. Ook kun je de ophangsystemen mooi combineren. Het mixen van verschillende wandplanken en ophangsystemen geeft een extra dimensie en trekt de aandacht. 

De leren bandjes zijn er in verschillende kleuren, dus ook mixen met de bandjes is mogelijk (en ziet er ook nog eens leuk uit). De positie van de planken kan ook veel verschil maken. Als je meerdere wandplanken hebt kun je deze kriskras door elkaar hangen of precies onder elkaar. Beide geven een compleet andere uitstraling. Het een zorgt voor rust, terwijl de ander ervoor zorgt dat je je ogen er niet meer vanaf krijgt. Je kunt bijvoorbeeld een tap vormige opstelling, een vierkantpatroon of andere simpele vormen creëren om de planken zo goed mogelijk te laten passen bij jouw stijl en interieur. 

DIY = Do it yourself!

Ben je creatief? Heb je ervaring met een schuurmachine? Wil je van een ruwe plank een mooi eindresultaat maken? Dan is dit DE kans voor jou do-it-yourself project. Er zijn verschillende houtsoorten waarmee je zelf makkelijk aan de slag kunt, zoals Barnwood, Wagondelen, Eiken met een boomstam rand of Sloophout. De dragers kunnen wij voor jou op maat maken. Ga je liever voor gemak? Dan kunnen wij de planken ook maken naar jouw wensen. 

Tip: Ook leuk om cadeau te geven!

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE