Maatwerk meubels van sloophout

21 juni 2015

Maatwerk bij Weij!

Bij Weij kun je uiteraard terecht voor sloophout. Wat je misschien niet weet is dat je naar Weij kunt komen voor bijna alles wat op maat gemaakt moet worden van hout of staal. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van meubels, tuinhuizen, veranda’s, het leggen van vloeren en het betimmeren van wanden kunnen wij u van begin tot eind adviseren, helpen en zelfs ontzorgen. Zo kunnen we zorgen voor maatwerk, maar ook losse planken en onderdelen zijn bij ons te verkrijgen! Je kunt dus kiezen om alles uit handen te geven, alles zelf te doen en alles hier tussenin.

 

Maatwerk van sloophout

Tafels, wanden, vloeren. Van alles is te maken van sloophout. De hoofden van de medewerkers van Weij zitten vol met ideeën voor meubels van sloophout, maar ook wanneer jij zelf een idee hebt kunnen wij jouw project realiseren.

Ideeën voor sloophout maatwerk:

 

Niet alleen sloophout maatwerk

Het sloophout en steigerhouten maatwerk is het begin geweest van Weij. Inmiddels is er veel veranderd. Alles wat we toen deden doen we nog steeds, maar dan meer.

In plaats van alleen sloophout te gebruiken, kan er nu ook van alles worden besteld van nieuw hout. Door een eigen opslag van douglas hout en een grote voorraad eiken- en notenhout kunnen we hier net zo snel meubels van maken.

In het maatwerk archief kun je enkele voorbeelden zien van projecten die Weij hebben gerealiseerd.

Ideeën voor maatwerk:

 

Ook maatwerk van staal

Weij hebben al een aantal jaar een eigen staalafdeling. Ook voor staal kun je dus met je gekste ideeën langskomen bij onze werkplaats en kantoor. Wij zorgen er samen met jou voor met jouw ideeën een realistisch plan wordt gemaakt. Wat we niet op voorraad hebben maken we zelf, dus maatwerk is geen probleem.

Ideeën voor maatwerk in staal:

 

Gaat u liever zelf aan de slag? Geen enkel probleem!

We adviseren u graag en de planken kunt u bestellen/reserveren via verkoop


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag