Rechte tafels, welke afmeting?! - Van Sloophout.com

28 juli 2018

Rechte tafels, welke afmeting moet ik hebben?!

Net een verbouwing gehad? Of misschien wel familie-uitbreiding? Andere reden(en) dat u tafel te klein is geworden? Help wat nu? In dit artikel vind u informatie over welke afmeting hoort bij het aantal personen dat aan tafel zit.

 

Tijdens de verbouwing of verhuizing is de oude tafel veilig in de schuur gezet, wanneer alles eenmaal af is en de tafel weer teruggeplaatst wordt, blijkt hij echter niet meer te staan bij het interieur. Wat nu? Tijd voor een nieuwe tafel of enkel een nieuw tafelblad. Er zijn bij vansloophout.com verschillende mogelijkheden voor het type hout dat u graag zou willen. Maar welke maten zal u voor 2, 4 of 6 personen moeten aanhouden? Hieronder vindt u voorbeelden van rechthoekige en vierkante tafels, de afmetingen en het aantal personen.

 

LET OP: het zijn richtlijnen, aangezien het voor iedereen persoonlijk is hoeveel ruimte zij/hij prefereert. Er is hierbij uitgegaan van stoelen met een zitvlak van 45 cm breed, zonder armleuningen. Mocht u andere afmetingen hebben voor de stoelen meld dit ons dan. Hierdoor kunnen wij rekening houden met de breedte van de tafel.

 

Extra service

Wanneer u ervoor kiest de tafel thuis te laten bezorgen door onze chauffeur, zal hij het frame ter plaatse monteren. Dit betekend dat u (wanneer de poten los van elkaar zijn) nog kun passen en meten met de stoelen. Zo kan het onderstel op de ideale plaats gemonteerd worden. Dit is vooral het geval wanneer er stoelen aan de kop van de tafel komen. Wij denken hierin graag mee.

 

Wij hopen u hiermee bruikbare informatie te hebben gegeven over de juiste afmetingen voor misschien wel uw toekomstige tafel.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend tot 17u