Stalen industriële onderstellen in alle maten en kleuren

19 januari 2016

Stalen industriële onderstellen in alle maten en kleuren

VanSloophout.com biedt stalen industriële onderstellen aan voor houten tafels. Na de keuze van welk model u wilt, zoals een kruis onderstel, o-onderstel, u-onderstel of anders, kiest u de kokermaat die u wilt. De kokermaat (dikte) van het stalen onderstel kan in diverse mogelijkheden uitgevoerd worden. Wilt u een grof onderstel, dan kunt u kiezen voor een kokermaat van 90mm x 90mm, wilt u liever een wat fijner onderstel dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 50mm x 50mm. Alle diktes zijn mogelijk.

 

Naast het model en de dikte van het onderstel kunt u kiezen voor een afwerking. De onderstellen komen standaard met een blanke lak. Dit is als het ware een onzichtbare afwerking. Hierdoor is het staal nog echt zichtbaar. Deze afwerking is voor zowel binnen als buiten geschikt. Daarnaast kunt u kiezen voor een gegalvaniseerd onderstel. Dit staal is aan de binnen- en buitenkant verzinkt. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitengebruik, omdat het staal onmogelijk gaat roesten. Uw onderstel een poedercoat geven is een derde optie. Het onderstel wordt gebakken in oven met een dikke laag poeder. Zo ontstaat een dikke beschermlaag, poedercoat. Deze optie is beschikbaar in alle kleuren naar wens. Van zwart tot wit en groen tot rood. Ook deze optie is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De laatste mogelijke afwerking is chrome, wat een luxe uitstraling geeft. Deze kostbare afwerking blinkt en is voor zowel binnen- als buiten gebruik.

 

Daarnaast maken wij ook stalen constructies voor kasten, stoelen en krukken. Ook voor deze opties zijn oneindig veel mogelijkheden als bij de stalen onderstellen.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend tot 17u