Visgraat tafelblad

Visgraat tafelblad

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Het chique eiken visgraatpatroon geeft een tafel een luxueuze uitstraling, hierdoor gegarandeerd een stijlvolle blikvanger in jouw eetkamer!

Het eikenhout op het bovenblad is 20mm dik en volledig verlijmd op de onderlaag, Hierdoor is de totale dikte 40mm en omdat we de bladen afwerken met een versteklijst is de dikte hiervan zelf te kiezen.
Optisch maken we het blad dus minimaal 60mm dik en mocht je het blad nog dikker willen laten lijken is dat zeker mogelijk!

Waarom zou je voor een eiken visgraat tafel kiezen?

Eikenhout is een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Het heeft een rijke geschiedenis in de meubelproductie en wordt vaak gekozen vanwege zijn robuustheid en warme uitstraling. Onze eiken visgraat tafels combineren dit prachtige hout met een verfijnde visgraatpatroon, wat resulteert in een meesterwerk dat moeiteloos klassieke charme en eigentijdse flair combineert.

Bij Weij is elk van onze eiken visgraat tafels met de hand gemaakt door ervaren meubelmakers. Dit betekent dat elk stuk uniek is en met liefde en aandacht voor detail is vervaardigd. We hechten waarde aan vakmanschap en streven ernaar tafels te creรซren die niet alleen mooi zijn, maar ook generaties lang meegaan.

Een aanvulling op elk Interieur

Of je nu een traditioneel, eigentijds of eclectisch interieur hebt, onze eiken visgraat tafels passen perfect in elke omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, zodat je de tafel kunt kiezen die het beste bij jouw stijl en behoeften past. Of je nu een centraal pronkstuk voor je eetkamer zoekt of een elegante aanvulling op je kantoorruimte, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Milieubewust en Duurzaam

Wij hechten we waarde aan duurzaamheid. Ons eikenhout is zorgvuldig geselecteerd uit verantwoord beheerde bossen om ervoor te zorgen dat we de natuurlijke hulpbronnen behouden. Bovendien worden onze tafels met de hand afgewerkt met milieuvriendelijke materialen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je prachtige eiken visgraat tafel. Doordat het de bladen allemaal gemaakt worden uit kleintje latjes eikenhout kunnen we hier vaak het โ€œrestโ€ hout van grotere tafels voor gebruiken.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE