Boomstamtafels op maat - Weijbv.nl

Boomstamtafels op maat


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Prachtige boomstamtafels op maat voor jou gemaakt

Ben je op zoek naar een robuuste boomstamtafel met een karakteristieke, doorleefde look? Voor in je woonkeuken, eetkamer of misschien wel in je restaurant, kantoor of winkel? Bij Weij Maatwerk & Interieur helpen we je graag aan die tafel die precies aansluit bij jouw eisen en interieurwensen. Wij zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd in maatwerk meubelen en vinden daardoor niet snel iets te gek. Mocht je dus speciale wensen of een eigen ontwerp hebben dan gaan wij er graag mee aan de slag. Zo weet je altijd zeker dat je prachtige boomstamtafels op maat krijgt die niet alleen precies passen bij jouw interieur maar ook uniek van uitstraling zijn. Ben je op zoek naar net een ander soort materiaal voor jouw tafel? Ook dat kunnen we regelen; op onze website kun je volledig naar eigen wens een tafel uit diverse materialen samenstellen.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Kies voor een boomstamtafel met unieke look

Met een boomstamtafel kies je voor een robuuste tafel met een uitstraling die even stoer als warm is. De tafelbladen worden op maat gemaakt met aan de twee lange kanten boomstamdelen. De schorsrand die bij een boomstamdeel hoort kan variëren van heel subtiel tot juist erg robuust in structuur. Hierdoor zijn alle boomstam tafels verschillend, waardoor je altijd een uniek exemplaar in huis haalt. De boomstamdelen liggen onbehandeld in onze werkplaats. Mocht je dat willen dan kun je voor jouw tafel zelf de delen uitzoeken die jou het meeste aanspreken. Het onderstel dat wij zelf mooi vinden combineren bij een boomstamtafel is de stalen X-poot. Zo combineren we warm hout met strak en stoer staal voor een tafel die bij veel interieurstijlen aansluit.

Maatwerk boomstamtafel op kantoor

Hoe worden boomstamtafels op maat gemaakt?

Wanneer de boomstamdelen voor jouw tafel gekozen zijn, gaan wij aan de slag met dit hout. We zagen en verlijmen de boomstamdelen en zorgen ervoor dat het hout meerdere keren geschuurd wordt. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de tafel niet ruw aanvoelt of gaat splinteren. Hierna behandelen we het hout 3x met invisible oil. Deze behandeling geldt ook voor de schorsranden van het tafelblad. Deze randen zullen door de textuur van de schors echter nooit zo glad aanvoelen als het tafelblad zelf. Het industriële X-frame is standaard gepoedercoat in RAL-kleur 9005 met een afwerking in zijdeglans. Het is daarentegen ook mogelijk om voor een andere RAL-kleur en een afwerking in hoogglans of mat te kiezen.

Stel zelf je eigen tafel samen

Bij Weij Maatwerk & Interieur zijn we gespecialiseerd in maatwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Jouw boomstam tafel kun je daarom volledig op maat door ons laten maken. Ben je op zoek naar een tafel met een ander type tafelblad van oud hout, nieuw hout of steen? Ook dan zit je goed in onze webshop. Je kunt namelijk in zes stappen een tafel op maat samenstellen en je ziet dan vervolgens direct de prijs. Je kiest voor een type materiaal, de vorm en de afmetingen van het tafelblad. Vervolgens specificeer je het materiaal, de hoogte en de vormgeving van het onderstel. Je kunt kiezen voor een metalen onderstel of een houten onderstel. Bij de afwerking wordt onder meer onderscheid gemaakt tussen tafels voor binnen of buiten. Eventuele speciale wensen kun je hier ook aan ons doorgeven. Het is dus erg eenvoudig om in onze webshop een boomstamtafel online samen te stellen en te kopen.

Lange boomstamtafel op maat

Kies voor hout met een geschiedenis

Bij Weij Maatwerk & Interieur verzamelen wij gebruikte sloophout planken uit onder meer oude fabrieken, huizen en boerderijen. Hierdoor kunnen wij als duurzame groothandel doorleefd hout aanbieden in verschillende maten en diktes dat bovendien altijd met een eigen verhaal komt. Dit hout wordt vervolgens een tweede leven gegeven doordat we er meubels van maken of het hergebruiken bij het betimmeren van wanden en het leggen van vloeren. Onze showroom en werkplaats vind je in Rucphen, Noord-Brabant, in de buurt van onder meer:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag geopend