Duurzame horeca inrichting - Weijbv.nl

Duurzame horeca inrichting


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Duurzame horeca inrichting op maat gemaakt

Zoek je voor de inrichting van jouw horecagelegenheid duurzame meubels op maat? Of zou je graag wandbetimmering, plafondbetimmering of een doorleefde vloer van hergebruikt hout willen? Als groothandel in gerecycled hout én meubelmaker helpen wij je bij Weij Maatwerk & Interieur graag verder. Met een ruime voorraad hout, verzameld uit onder meer oude schuren, boerderijen en fabrieken, blazen wij dit mooie en duurzame materiaal met veel plezier nieuw leven in op jouw horeca locatie.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Door te kiezen voor gebruikt hout gaan we niet alleen op een duurzame manier om met prachtig materiaal dat nog lang niet ten einde is; ook levert dit unieke producten met karakter op. Voor een duurzame horeca inrichting kunnen wij je helpen vanaf de adviesfase tot en met de complete uitvoering van het project. Heb je al hele specifieke ideeën in gedachten? Houd ze niet voor je maar leg deze vooral aan ons voor. We gaan dan met je meedenken over de realisatie hiervan. Doe je liever eerst online inspiratie op? Verschillende ideeën voor zakelijke inrichtingen vind je terug op deze website.

Oog voor materialen en sfeer

Bij Weij Maatwerk & Interieur hebben we door de jaren heen voor een diversiteit aan opdrachtgevers prachtige interieurs mogen bouwen. Horeca inrichting is één van de leukste diensten die wij aanbieden, mede dankzij de prettige samenwerking met horeca-ondernemers en de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen. Met een passie voor het bouwen met staal en gebruikt hout en een schat aan ervaring en creativiteit zetten wij ons altijd in voor het mooiste eindresultaat. Een eindresultaat bovendien dat nauw aansluit bij jouw wensen en de identiteit van je bedrijf.

Duurzame sloophout-bar horeca

Wij gaan dan ook graag met je in gesprek over jouw bedrijfsconcept en de uitstraling die je voor jouw onderneming voor ogen hebt. Ook wanneer je hier nog niet helemaal zeker van bent, denken we graag met je mee. We kunnen onze op maat gemaakte producten in een keur aan sferen en stijlen vervaardigen. Hier vertellen we je graag meer over. Zo komen we gezamenlijk tot een duurzame horeca inrichting die functioneel is én aansluit bij het karakter van jou en je onderneming.

Van complete inrichting tot een specifiek meubel; wat is er allemaal mogelijk?

Met een ruime voorraad aan gebruikt hout in combinatie met materialen als staal, beton en marmer valt er heel wat te variëren op het gebied van duurzame horeca inrichting. Of je nu gaat voor een stoer, robuust design of juist een strakke, minimalistische uitstraling wenst; wij dragen zorg voor een bijpassend interieur. We kunnen een volledig interieur bouwen, inclusief vloeren en wand- en plafondbetimmering of een deel van de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het op maat maken van een specifiek meubel, zoals bijvoorbeeld een bar of een kastenwand.

Duurzame boomstamtafels in restaurant

Verder bouwen we een veelheid aan tafels. Die kunnen we volledig op maat voor je maken. In horecagelegenheden worden vaak diverse tafels met elkaar gecombineerd. Zo kun je een gezellig grote stamtafel combineren met intiemere zithoekjes voor kleinere gezelschappen. Je kunt er bovendien voor kiezen de materialen voor de tafels bijvoorbeeld weer terug te laten keren in de bar, de barkrukken of een kastenwand. Zo creëer je een heldere, krachtige uitstraling. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je alvast inspiratie opdoen of vrijblijvend met ons van gedachten wisselen? Bezoek onze webwinkel of neem direct contact op. Even langskomen kan natuurlijk ook. Onze showroom is in Rucphen, Noord-Brabant, en snel te bereiken vanuit onder andere:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag geopend tot 17u