Duurzame overkapping van hout - Weijbv.nl

Duurzame overkapping van hout


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Duurzame overkapping van hout; kies voor gebruikt hout met karakter

Wil je jouw tuin of terras verfraaien met een gezellige veranda of andere sfeervolle overkapping? Dan valt er heel wat te kiezen op het gebied van vormgeving en uitstraling, maar ook wat de materialen betreft. Je kunt online al een hoop lezen, bekijken en een berg aan inspiratie hierover opdoen. Als groothandel in gebruikt hout vertellen wij je bij Weij Maatwerk & Interieur graag meer over specifiek onze unieke houtproducten. Deze lenen zich namelijk perfect voor het maken van een sfeervolle en duurzame overkapping van hout.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Waar komt het gebruikte hout vandaan?

Bij Weij Maatwerk & Interieur staat duurzaamheid voorop. We hebben een passie voor het werken met gebruikt hout en vergaren dit hout in binnen- en buitenland. Zo kan een stel houten planken in onze voorraad afkomstig zijn uit een oude boerderij of schuur in Nederland, maar ook uit een oud fabriekspand in Duitsland bijvoorbeeld. Ieder stuk hout heeft dan ook een eigen geschiedenis en een eigen look. Je kunt dit karakteristieke hout als losse planken bij ons verkrijgen. Daarnaast kun je ook op maat gemaakte meubels en constructies bij ons bestellen. Waar je zeker van bent is dat je prachtig doorleefd hout een tweede leven biedt en gaat voor een unieke en duurzame overkapping van hout.

Douglas overkapping op maat

Hout voor tuinhuizen, veranda's en andere overkappingen

Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kun je bij ons vrijwel altijd terecht voor het juiste hout passend bij hetgeen je wilt maken. Wij hebben diverse soorten hout voorradig in verschillende lengtes en diktes. Wil je zelf hout komen uitzoeken voor de bouw van jouw veranda, een droge opbergplaats voor haardhout, een tuinhuisje of een andere overkapping? Dat kan. Je bent hiervoor van harte welkom in onze werkplaats en showroom in Rucphen, Noord-Brabant. Wil je liever online je bestelling plaatsen? Dat is eveneens mogelijk. In onze webshop vind je een overzicht van al onze producten van hout en overige materiaalsoorten.

Maatwerk voor ieder binnen- en buiteninterieur

Naast het verkopen van gebruikte, losse planken via onze webwinkel specialiseren wij ons bij Weij Maatwerk & Interieur in maatwerk meubels en andere betimmeringen. Eigenlijk is niets ons te gek. Of het nu gaat om de volledige inrichting van een zakelijk pand, het bouwen van veranda's of het maken van een heel specifiek meubel of gebruiksvoorwerp; alles is mogelijk. Denk bij laatstgenoemde bijvoorbeeld aan een robuuste tuintafel of bloembakken van steigerhout, wellicht te combineren met jouw duurzame overkapping van hout. Daarnaast zijn we bedreven in het leggen van vloeren en het betimmeren van plafonds en wanden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of zou je willen dat we met een specifiek ontwerp voor jou aan de slag gaan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We gaan dan jouw eisen, wensen en ideeën combineren met onze kennis en ervaring. Zo komen we vast en zeker tot een uniek, duurzaam resultaat. Wil je onze houtsoorten en meubels direct in de showroom en werkplaats bekijken? Dat is zeker mogelijk. Je vindt ons in Rucphen, Noord-Brabant, op korte afstand van bijvoorbeeld:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag geopend tot 17u