Het ontstaan - Weijbv.nl

Het ontstaan

In 2009 begon Matthias Weijland op zijn 19de levensjaar, met de start van MRL Steigermeubelen. Hij ontwikkelde maatwerk meubels, gemaakt van steigerhout in een garagebox van slechts 15 vierkante meter. Deze maatwerk meubels worden nog steeds geproduceerd, maar door de groei, tegenwoordig onder de naam VanSteigerhout.com wat onderdeel uit maakt van VanSloophout.com. Naast het steigerhout werden vanaf 2014 alle sloophout soorten meegenomen in het assortiment.

VanSloophout.com is een groothandel in sloophout en is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk. Wij verkopen sloophouten planken in diverse maten en soorten, zoals eiken en grenen. Daarnaast bieden we diensten aan zoals het leggen van vloeren, plaatsen van wanden, betimmeren van plafonds en bedenken en uitvoeren van opdrachten op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

Voor VanSloophout.com is niks te gek. Mocht u een eigen ontwerp hebben of een oplossing voor uw interieur zoeken, dan denken wij graag met u mee! De mogelijkheden zijn onbeperkt op het gebied van maatwerk, ontwerpen en uitvoeren van projecten.

 

We hopen dat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u een vraag hebben of meer informatie willen, neem vooral contact met ons op!

VanSloophout.com is gesitueerd langs de A58 tussen Roosendaal en Etten-Leur aan de A58 op de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen, hier vindt u onze werkplaats en tevens onze showroom.

Wij streven naar 100% tevredenheid.

Tafelblad marmer Nero

Super goede kwaliteit en een top service!

Bianca van Rostum
Bekijk product

Boomstam tafel met industrieel X-frame

Prachtige tafel, goed uitgewerkt en precies zoals ik het wilde. Perfect!

Annelies van Dordt
Bekijk product

Industriële keukentafel van sloophout

Prachtige keukentafel en super snel geleverd

Remco Visser
Bekijk product
Meubel webshop
Onze showroom is vandaag geopend tot 17u