Kasten op maat - Weijbv.nl

Kasten op maat


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Droomkast nog niet gevonden? Kies voor kasten op maat

Heb je een uniek ontwerp voor een kast in gedachten? Of vraagt de ruimte waarin je dit meubel wilt plaatsen om een specifieke afmeting of vorm? Dan kunnen wij je vast en zeker helpen met een kast op maat. Ook als je bijvoorbeeld elders een mooie kast hebt gezien kun je bij ons eenvoudig terecht met een foto, afbeelding of schets van dit exemplaar. Als je de gewenste afmetingen er bij doorgeeft kunnen wij direct kijken naar de mogelijkheden en prijs voor de betreffende kast of kasten op maat. We vertellen je bij Weij Maatwerk & Interieur graag meer over de mogelijkheden die onze ervaren meubelmakers jou op dit vlak kunnen bieden.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Welke kast mogen we voor jou maken?

Bij Weij Maatwerk & Interieur zetten onze enthousiaste meubelmakers zich al heel wat jaartjes in om klanten tegemoet te komen in alle mogelijke interieurwensen. Of je nu op zoek bent naar een stoere, elegante, industriƫle, moderne of landelijke kast of wellicht een trendy zwarte vakkenkast; wij kunnen en gaan er mee aan de slag voor jou. We hebben veel materialen beschikbaar en kunnen deze ook met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld aan de trendy combinatie van stoer industrieel staal met sfeervol hout. Daarbij is er, naast jouw materialen naar keuze, uiteraard ook aandacht voor al je overige wensen en vereisten. Dit kan betrekking hebben op een opbouw met deuren, lades en/of open vakken, alsmede op de vormgeving en de specifieke afwerking van de kast.

TV-kast op maat met visgraat structuur

Hoe gaan we te werk?

Op het moment dat we voor jou aan de slag mogen met het op maat maken van een kast of kasten, starten we met de bouw hiervan in onze werkplaats. Dit doen we op basis van de maten die zijn doorgegeven. Luisteren de maten heel erg nauw, dan kunnen we desgewenst ook een meubelmaker bij jou langs sturen om de locatie nauwkeurig in te meten. Wanneer de kasten op maat klaar zijn kunnen ze geplaatst worden. Je kunt dit zelf doen of het aan ons uitbesteden. Dit plaatsen is echter een aanvullende dienst die we verlenen en zit daarom niet bij de prijs van het maken van de kast inbegrepen.

Maatwerk kast

Volledige zakelijke of particuliere inrichting ook mogelijk

Spreekt het op maat laten maken van een kast met materialen naar keuze jou aan? En zou je dit eigenlijk willen uitbreiden naar andere aspecten van je interieur? Dat is absoluut mogelijk. Bij Weij Maatwerk & Interieur werken we al 10 jaar met veel plezier aan het bouwen van gedeeltelijke en volledige interieurs. We leggen vloeren, betimmeren wanden en plafonds en maken andere meubelstukken op maat. Wil je bijvoorbeeld voor je restaurant niet alleen kasten op maat laten maken, maar ook een bar en een stamtafel? Ook dit kunnen we voor je verzorgen. Als je dat wenst kunnen we dat bijvoorbeeld doen met gebruik van steeds dezelfde materialen voor een extra krachtige uitstraling. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een prijsaanvraag of doe alvast inspiratie op in onze webwinkel of breng een bezoek aan onze showroom. Deze showroom vind je in Rucphen, Noord-Brabant, en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Door onze vestigingsplaats zijn we snel te bereiken vanuit bijvoorbeeld:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag geopend tot 17u