Maatwerk interieur voor uw woning - Weijbv.nl

Maatwerk interieur voor uw woning


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Maatwerk interieur voor je woning, een inrichting die past bij jouw woonwensen

Een woning is meer dan een verzameling functionele ruimtes. Het is een plek om thuis te komen en te ontspannen, om samen te zijn of juist lekker alleen. De inrichting van je huis moet daarom niet alleen functioneel zijn, maar ook aansluiten bij aanvullende woonwensen en de sfeer die je wilt creëren zodat jij je ook echt thuis voelt. Bij Weij Maatwerk & Interieur werken we al meer dan 10 jaar aan projecten op maat, daar waar het sfeervol wonen betreft. Wij zetten ons in om een maatwerk interieur voor je woning te maken met materialen die zowel gebruikt hout als nieuw hout bevatten evenals beton en staal. We kunnen je van dienst zijn bij een volledige inrichting; van het leggen van de vloer tot het aanbrengen of betimmeren van het plafond, en we kunnen ook hele specifieke meubels op maat voor je maken. Hier vertellen we je graag meer over.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Meubels voor jouw woning op maat gemaakt

Zoek je al lange tijd maar zonder succes naar een kast met hele specifieke afmetingen? Heb je een onwijs uniek design voor een buitenbank in gedachten? Of vind je steeds net niet de juiste materialencombinatie voor een gezellige eettafel? In alle gevallen kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Onze ervaren meubelmakers creëren al ruim 10 jaar met veel liefde en passie allerhande meubilair en accessoires voor binnen en buiten. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van veel verschillende materialen, waaronder gebruikt hout. Duurzaamheid staat bij ons voorop en daarom verwerken we oud hout graag in nieuwe meubels. Niet alleen levert dit unieke producten op, ook brengt dit gebruikte materiaal een stukje geschiedenis en een karakteristieke look met zich mee. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Maatwerk interieur woonkamer

Vloeren: van sfeervol sloophout tot veelzijdig eiken

Voor het leggen van houten vloeren kunnen we als groothandel zowel gebruikt hout als nieuw hout leveren. Voor een maatwerk interieur voor je woning kun je bijvoorbeeld een duurzame sloophouten vloer bestellen. Deze vloer kenmerkt zich door een warme, huiselijke uitstraling. Past een strakker gelegde vloer beter bij jouw interieur? Dan zal jouw keuze wellicht op eikenhout vallen. Door de lichte kleur van deze houtsoort kun je bovendien kiezen uit een scala aan tinten met als uitersten op de kleurenschaal whitewash en blackwash. Een whitewashbehandeling maakt dit type vloer nog lichter waar de blackwash, zoals de naam al doet vermoeden, resulteert in een vloer die bijna zwart van kleur is.

Frames, deuren en wandbetimmering

Een ander aspect van onze dienstverlening gericht op wonen betreft het op maat maken en plaatsen van frames, deuren en wand- en plafondbetimmering. Ook op dit gebied is weer van alles mogelijk. Je vindt hiertoe veel inspiratie op onze website. Populair zijn bijvoorbeeld stalen frames en deuren in de industriële stijl. Staal is als materiaal tijdloos, waardoor je dit type frame en deur ook veel terug ziet in interieurs die niet specifiek industrieel geïnspireerd zijn. Dit maakt deze producten veelzijdig en passend bij diverse woonstijlen. Bovendien kun je de frames en deuren naar eigen wens combineren met bijvoorbeeld hout voor een warme look of glas voor een stijlvolle en ruimtelijke uitstraling.

TV-kast op maat met visgraat structuur

Heel veel mogelijkheden voor een interieur op maat

Maatwerk is bij ons ook écht maatwerk. Dit gaat verder dan het maken van meubels volgens specifieke afmetingen. We helpen je graag bij het maken van een compleet ontwerp, waarin functionaliteit in balans is met woonplezier. Heb je zelf hele specifieke ideeën voor een maatwerk interieur voor je woning in gedachten, dan laten wij ons graag uitdagen. We vinden bij Weij Maatwerk & Interieur niet snel iets te gek. Wil je liever een keertje vrijblijvend van gedachten wisselen over verschillende mogelijkheden of over de kosten van een bepaald ontwerp? Neem dan gerust eens contact op of kom van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Rucphen, Noord-Brabant. We zijn vlot te bereiken vanuit onder meer:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag gesloten