Maatwerk kantoorinrichting - Weijbv.nl

Maatwerk kantoorinrichting


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Maatwerk kantoorinrichting, interieur op maat, passend bij jouw bedrijf

Je kantoor is een werkplek waar jij en je eventuele collega’s wekelijks veel tijd doorbrengen. Daarbij kan deze ruimte eveneens dienst doen als ontmoetingsplek voor jou en je klanten. Daarmee is je kantoor een echt visitekaartje voor je onderneming. Een kantoorinrichting op maat kan heel veel bijdragen aan de uitstraling van een ruimte. Bij Weij Maatwerk & Interieur specialiseren wij ons al meer dan 10 jaar in het bouwen van gedeeltelijke en volledige interieurs voor zakelijke klanten. Zo leggen we vloeren, plaatsen en bekleden we wandframes en maken we meubels op maat. Dit alles doen we met jouw wensen en de bedrijfsidentiteit in gedachten, zodat het altijd om een maatwerk kantoorinrichting gaat.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Een interieur dat aansluit bij de huisstijl van je onderneming

De inrichting van je kantoorruimte of kantoorruimtes kun je op diverse manieren invullen. Daarbij zul je vast en zeker rekening willen houden met de huisstijl van je onderneming. Als deze stijl weerspiegeld wordt in het interieur, dan kan dit een krachtige indruk achterlaten bij potentiële klanten en bezoekers Bij Weij Maatwerk & Interieur houden we hier altijd rekening mee. We kunnen meubels namelijk in diverse uitvoeringen op maat maken voor jouw bedrijfsruimte. We maken niet alleen meubels van hout en staal, maar we gebruiken ook beton en marmer. Ook voor de indeling van je bedrijfsruimte hebben we een ruimtelijk oog. Samen met jou ontwerpen we de meest gunstige kantoorindeling. In lijn met deze indeling kunnen wij vervolgens bijvoorbeeld wandframes plaatsen en deze voor je bekleden met materialen naar keuze.

Maatwerk inrichting conferentieruimte

Vloeren, wanden en plafondbetimmering

Als groothandel in hout leggen we bij Weij Maatwerk & Interieur vloeren van diverse houtsoorten. Denk hierbij aan het veelzijdige eiken dat in veel tinten en patronen gelegd kan worden, maar ook aan karakteristiek sloophout. Met hout kunnen we ook wanden of plafonds betimmeren voor een volledige maatwerk kantoorinrichting. Daarnaast werken we veel met staal en combinaties tussen hout en staal of staal en glas. Hierbij kun je denken aan stalen kozijnen en deuren die ingelegd kunnen worden met deze materialen. Afhankelijk van jouw wensen en smaak kunnen we stalen frames op maat maken, voorzien van bijvoorbeeld taatsdeuren, scharnierdeuren of schuifdeuren. Bekijk voor inspiratie en prijzen eens het aanbod in onze webwinkel.

Kantoorinrichting op maat

Meubels op maat

Naast een volledige maatwerk kantoorinrichting is het eveneens mogelijk om het interieur gedeeltelijk door ons te laten maken. Wellicht heb je alleen behoefte aan een vloer of meubels van specifieke afmetingen bijvoorbeeld. Onze meubelmakers zijn onder meer bedreven in het vervaardigen van kasten op maat, passend bij de behoeften van jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld kasten met deuren, open vakken, lades of een combinatie hiervan? Wij hebben altijd een grote hoeveelheid nieuwe en gebruikte materialen op voorraad. Ook voor het op maat laten maken van een vergadertafel, ander zakelijk meubilair en buitenmeubels zit je goed bij Weij Maatwerk & Interieur. Wil je samen met ons de mogelijkheden verkennen of een prijsaanvraag doen, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Je bent ook van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in Rucphen, dichtbij onder andere:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag geopend tot 17u