Maatwerk meubels Brabant - Weijbv.nl

Maatwerk meubels Brabant


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Maatwerk meubels Brabant: meubilair op maat voor binnen en buitenruimtes

Ben je op zoek naar een meubelmaker in Noord-Brabant voor echt maatwerk? Zoek niet verder. Bij Weij Maatwerk & Interieur zit je meer dan goed. Al meer dan 10 jaar werken wij als groothandel in hout met ervaren meubelmakers die prachtig werk leveren. We maken meubels voor zowel particulieren als zakelijke klanten en kunnen maatwerk leveren voor zowel binnen als buiten. Daarbij werken we ook nog eens duurzaam. We hebben uiteraard nieuw hout in ons aanbod maar we leveren met name veel meubels vervaardigd uit gebruikt hout. Dit resulteert altijd in unieke producten die bovendien een verhaal met zich meedragen. We vertellen je graag meer over onze maatwerk meubels in Brabant.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Onze houtsoorten

Ons bedrijf is ontstaan uit een passie voor het werken met steigerhout. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en omvat ons aanbod naast dit karakteristieke materiaal ook ander prachtig hout. Denk hierbij aan barnwood, sloophout, Douglas, Eiken, Amerikaans noten en boomstamdelen. Met onze werkplaats en showroom in Rucphen leveren we maatwerk meubels in Brabant, maar zijn we eveneens actief in het verdere land en over de grens. Het hout in onze voorraad komt soms ook uit het buitenland vandaan. Kies je voor een duurzaam meubel van gebruikt hout, dan kan dit hout bijvoorbeeld afkomstig zijn uit een oude fabriek in Duitsland of van een schuur in Canada.

TV-kast op maat met visgraat structuur

Nieuw of gebruikt hout en de combinatie met andere materialen

Het werken met gebruikt hout is onze passie. Gebruikt hout brengt een doorleefd uiterlijk, een eigen geschiedenis en de garantie van een uniek meubel met zich mee. Hout dat nog vele jaren mee kan krijgt bij Weij Maatwerk & Interieur daarom een tweede leven in een nieuwe vorm. Wil je juist iets van nieuw hout op maat laten maken? Dat kan uiteraard ook. Vind je het net als wij mooi om materiaalsoorten te combineren? Dan kunnen we je vast en zeker helpen aan maatwerk in meubels, specifiek in Brabant of natuurlijk elders in het land. De mogelijkheden zijn groot en we houden van een uitdaging. Heb je bijvoorbeeld een eigen ontwerp in gedachten? Stuur een schets met de juiste maten door en onze meubelmakers gaan met je meedenken in de realisatie hiervan.

Maatwerk interieur woonkamer

Industrieel tv-meubel

Een product dat we speciaal onder de aandacht willen brengen is ons industrieel tv-meubel. Wij kunnen dit specifieke meubel vervaardigen uit diverse houtsoorten en in diverse afmetingen. Door het hout te combineren met, bijvoorbeeld, een stalen frame of onderstel ontstaat er een industriële look die momenteel erg populair is. We bieden de keuze uit een robuust tv meubel, tv-meubel uit rustiek nieuw eiken of in een wagondelen look. Het robuust tv meubel wordt gemaakt van mooie oude eiken balken waarbij de noesten en scheuren nog duidelijk aanwezig zijn. Afgewerkt met een stalen frame maakt het dit tot een ware topper in ons assortiment. Ook de meubels gemaakt van rustiek eiken en wagondelen zijn een ware eye catcher in ieder interieur. Laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen en we maken graag een tv-meubel voor jou op maat.

Wat kan onze meubelmaker nog meer voor jou kan betekenen?

Via onze webwinkel kun je tal van meubelideeën opdoen en direct een meubel bestellen. Ook zie je direct de prijs van de aangeboden producten. De meubelen in de webshop kunnen met aangepaste afmetingen voor jouw gebruik op maat worden gemaakt. We bouwen naast veel tafels ook bars, kasten, stellingen en banken. Daarnaast is het mogelijk via ons een gedeeltelijk of volledig interieur te laten bouwen. Dit doen we voor particulieren, maar ook voor klanten uit het bedrijfsleven. Onze service op dit gebied omvat het leggen van vloeren, het betimmeren van wanden, het plaatsen van deuren en frames en natuurlijk het bouwen van meubelstukken, passend bij de woon- of werksfeer. Vraag gerust een offerte aan en je zult zien dat de kosten meevallen. Ons werkgebied omvat onder andere:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen

Breng ook gerust eens een bezoekje aan onze showroom in Rucphen. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom om onze producten goed te kunnen aanschouwen. Wij zijn deze dagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur en onze medewerkers staan u graag te woord.


Onze showroom is vandaag geopend tot 17u