Maatwerk tafel kopen - Weijbv.nl

Maatwerk tafel kopen


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Gemakkelijk online een maatwerk tafel kopen

Of je nu op zoek bent naar een lange tafel voor vergaderingen, voor je tuin graag een ronde tafel op maat wilt laten maken of een bijzondere ronde salontafel wilt kopen of laten maken; op deze website zit je goed. Bij Weij Maatwerk & Interieur maken we met veel plezier en passie maatwerk tafels in een diversiteit aan materialen. Combineer bijvoorbeeld een stalen x-poot met rustiek hout of kies voor een strakkere uitstraling in marmer. Daarnaast maken we ook meubels in trendy betonlook. Je kunt via onze webwinkel direct een maatwerk tafel kopen in de door jouw gewenste afmetingen of zelf een tafel van A tot Z samenstellen via de tafel configurator. We vertellen je bij Weij Maatwerk & Interieur graag meer over onze tafels van gebruikt en nieuw hout en andere materialen.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Duurzame tafels van gerecycled hout

Ons bedrijf kent een bescheiden begin, waarbij steigerhouten meubels gebouwd werden vanuit een kleine garagebox. Inmiddels bestaan we 10 jaar en zijn we uitgegroeid tot een groothandel in sloophout en maken we maatwerk meubels met een veel breder assortiment aan materialen. We blijven echter met veel plezier werken aan het maken van meubels uit gebruikt hout. Dit hout is, onder meer, afkomstig uit schuren, fabrieken en boerderijen uit binnen- en buitenland. Ieder stuk hout kent hierdoor een eigen historie. Onze meubelmakers geven zo’n stuk hout een tweede leven als onderdeel van een tafelblad bijvoorbeeld. Hierdoor komt er niet alleen een duurzaam product tot stand, maar ook een product met een unieke uitstraling en een eigen karakter. Dit komt zeker tot uiting in onze industriële tafel. Door gebruik te maken van oude en gebruikte wagondelen, gecombineerd met een industrieel stalen frame krijg je een gebruikte en industriële uitstraling. Doordat we de planken goed schoonmaken, diverse keren schuren en behandelen met een onzichtbare olie, zal het tafelblad niet splinteren of ruw aanvoelen. Tel hierbij op dat we de gaten en beschadigingen in het hout intact laten dan weet je dat je een unieke industriële tafel in bezit krijgt.

Maatwerk boomstamtafel op kantoor

Maatwerk tafel kopen van nieuw hout

Voor een maatwerk tafel vervaardigd uit nieuw hout kun je eveneens uitstekend bij ons terecht. We bieden diverse soorten eikenhouten tafelbladen aan. Je kunt hierbij ook kiezen voor een blad in een bepaald design. Denk bijvoorbeeld aan een blad van Burnt Oak in Hongaarse punt patroon of een tafelblad van rustiek new oak in visgraat. We bieden veel lange tafels aan waarbij ovale en ronde tafels ook zeker tot de mogelijkheden behoren. Daarbij leveren we altijd maatwerk indien gewenst. Vind je het idee dat jij voor ogen hebt niet tussen ons aanbod? Aarzel dan niet om contact te zoeken. Er is veel, zo niet alles, mogelijk bij Weij Maatwerk & Interieur en een uitdaging gaan we zeker niet uit de weg.

Grote hoge boomstamtafel op maat

Tafels uit andere materialen bestellen

Wil je een maatwerk tafel kopen bestaande uit bijvoorbeeld een tafelblad van marmer met een stalen onderstel, dan kan dit ook via onze webshop. Dit doe je gemakkelijk via de tafel configurator. Naast de materialen voor het tafelblad en de keuze tussen een stalen of houten onderstel, kun je met dit online hulpmiddel de vormgeving en afwerking specificeren. In zes stappen stel je zo de tafel samen die jij voor je woning, terras of kantoor wilt aanschaffen. Wil je liever eerst inspiratie opdoen alvorens een tafel te bestellen? Daarvoor nodigen we je van dinsdag tot en met zaterdag uit in onze werkplaats en showroom in Rucphen, Noord-Brabant, gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag gesloten