Maatwerk tafelbladen - Weijbv.nl

Maatwerk tafelbladen


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Maatwerk tafelbladen van beton tot barnwood

Ben je op zoek naar een uniek tafelblad of een variant met specifieke afmetingen? Dan kunnen wij bij Weij Maatwerk & Interieur je zeker van dienst zijn. Wij leveren namelijk maatwerk tafelbladen voor binnen en buiten die in diverse materialen te verkrijgen zijn. Kies voor een industriële look met beton of haal de warmte in huis met een mooi houten tafelblad. Je hebt daarbij de mogelijkheid te kiezen voor nieuw hout of gerecycled hout, oftewel hout met een verhaal. Naast hout en beton vind je ook tafelbladen van marmer in ons aanbod. Wil je het tafelblad direct bestellen met onderstel? Dat kan via de tafelconfigurator op onze website. Hiermee stel je zelf een volledige tafel naar wens samen.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Tafelblad uit oude balken of wagondelen

Wil je een duurzame blikvanger in je woning of bedrijfsruimte? Kies dan bijvoorbeeld voor een tafelblad vervaardigd uit oude balken of wagondelen. Bij Weij Maatwerk & Interieur werken we graag met gebruikt hout. Dit hout heeft een eerder leven gekend en brengt daardoor een prachtig imperfecte uitstraling met zich mee. Na controle en schoonmaak bouwen we met dit hout nieuwe meubels die stuk voor stuk uniek zijn. Zoals bijvoorbeeld een tafelblad van gebruikte wagondelen die afkomstig zijn uit Nederland en België. Ook kun je een tafelblad uit oude balken bestellen in onze webwinkel. Dit tafelblad kenmerkt zich door een mooie, geleefde uitstraling. De balken zijn als onderdelen van oude fabrieken en schuren jarenlang blootgesteld aan de elementen.

Maatwerk interieur woonkamer

Andere maatwerk tafelbladen

Naast maatwerk tafelbladen uit oude balken en wagondelen vind je in ons assortiment ook boomstam bladen en bladen van onder meer Canadees barnwood. Zoals de naam al doet vermoeden betreffen dit houten planken afkomstig van schuren uit dit land. Met deze houtsoort maken we ook tafelbladen in het Hongaarse punt patroon. Een blad van rustiek new oak behoort eveneens tot onze veelzijdige mogelijkheden. Is de inrichting van jouw bedrijfspand of woning meer minimalistisch van aard, dan spreekt een strak blad van marmer je wellicht aan. Je kunt de bladen in dit materiaal bestellen in drie verschillende kleuren. Kijk elders op deze website voor inspiratie, aanvullende informatie en prijzen.

Lange boomstamtafel op maat

Stel zelf een volledige tafel op maat samen

Wil je een volledige tafel bestellen? Dat kan heel eenvoudig online in onze webshop. In de tafel configurator kies je het blad en onderstel naar keuze. Combineer bijvoorbeeld een robuust houten blad met een strak stalen onderstel. Je hebt ook keuzemogelijkheden waar het de afwerking betreft. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen tafels voor buiten en tafels voor binnen. Vind je jouw gewenste tafel niet via onze webshop of heb je wellicht een eigen ontwerp in gedachten? Aarzel niet om contact op te nemen voor het bespreken van de mogelijkheden en een prijsaanvraag. Daarnaast hebben we een showroom en werkplaats in Rucphen, Noord-Brabant. Kom van dinsdag tot en met zaterdag gerust een keer langs om inspiratie op te doen en onze diversiteit aan nieuw en gebruikt hout te bekijken. We zijn vlot te bereiken vanuit onder meer:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag geopend