Maatwerk meubelen op maat - Weijbv.nl

Maatwerk meubels

Maatwerk | Meubels | Custom

Maatwerk meubelen

Het leukste wat de professionals van VanSloophout.com vinden is het maken van maatwerk meubelen. Deze meubels dagen hen uit en zorgen ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. Doordat bijna alles maatwerk is moeten de meubelmakers elke keer weer bedenken hoe ze het meubel gaan maken. Zo is de kans op foutjes kleiner. Bij VanSloophout.com staan we dus voor veel open. Dat we jouw idee nog nooit hebben uitgevoerd wil niets zeggen, want binnen het begrip “maatwerk meubels” vallen oneindig veel verschillende meubels. We zouden het wel tof vinden om jouw idee aan ons portfolio toe te mogen voegen!

 

Dat we jouw idee nog nooit hebben uitgevoerd wil ook niet zeggen dat we het niet aan kunnen. Doordat onze meubelmakers dagelijks bezig zijn met het maken van maatwerk meubels moeten ze op een bepaalde manier te werk gaan, een manier die niet nodig is bij massaproductie. Deze werkwijze zorgt ervoor dat onze medewerkers precies weten hoe en wat ze moeten doen om jouw project tot een succes te maken!

 

TIP

zoek op Pinterest naar inspiratie! Wij kunnen (bijna) alles maken, dus of het gaat om iets namaken of twee foto’s samenvoegen tot één ontwerp, alles kan!

 

Maatwerk met staal

Bij VanSloophout.com gebeurt bijna alles onder één dak. Zo hebben wij naast de houtafdeling ook een staalafdeling met eigen lasser. Net als met hout kun je van staal bijna alles maken. Van kast tot deur en van stoel tot tafel.

 

Eén van onze favorieten is de stalen kast met eiken plankjes. Het lichte eiken contrasteert mooi met het zwarte staal en geeft een natuurlijke uitstraling aan de industriële kast. Natuurlijk is het mogelijk om heel deze kast bij jouw wensen aan te laten sluiten. Je kan zelf bepalen hoe groot de vakken zijn of zelfs de maten zo aanpassen dat de kast een mooi tv dressoir kan worden. Wil je graag dat het staal wit is? Ook dat kan, de keuze is aan jou!

 

Heb je een idee die je graag uitgewerkt wil hebben? Kom dan eens langs. Onze collega’s helpen je graag om het idee verder uit te werken en te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Denk je dat jouw idee iets te gek is? Vaak kunnen wij aan zulke ideeën een positieve draai geven, dus aarzel niet en neem contact op!

 

Maatwerk badkamermeubel

 

Onze showroom is vandaag geopend tot 17u