Mangolook - Weijbv.nl

Mangolook

Mangolook hout

 

Je hebt misschien al weleens gehoord van mango hout. Een tropisch hardhoutsoort waarvan in Aziatische landen meubelen gemaakt worden. Deze houtsoort is niet te importeren vanuit deze landen, omdat zij zelf de producten willen behouden. Logisch ook! Om toch maatwerk producten te kunnen aanbieden in deze look, hebben wij mangolook hout in leven geroepen. Dit is cedorana hout; hardhout met een oranje bruine uitstraling. Door de verticale belijning komt dit in de buurt van het mango hout.

 

Naast dat wij er binnen meubelen mee maken, kan het hout ook goed gebruikt worden voor gevelbekleding en buiten meubelen. Het hout hebben wij in verschillende diktes onbehandeld op voorraad.

 

mangolook hout

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

Bewerking mangolook hout

Het mangolook hout wordt bij ons behandeld met de hardwax old smoke. Deze hardwax kleur maakt het hout wat donkerder van kleur en daardoor zijn de verticale belijningen meer zichtbaar. De planken kunnen ook zonder de behandeling gebruikt worden. Dit heeft geeft dan een andere uitstraling

 

Kenmerken van het hout

De afmetingen van deze planken zijn ongeveer 25mm & 50 mm dik, 20 centimeter breed en maximaal  305cm lang.

Mangolook hout onbehandeld

Dikte2.5 cm
LengteTot 3.05 m
Breedte20 cm
Prijs per m2 +/-€75,-

 

Dikte5.0 cm
LengteTot 3.05 m
Breedte20 cm
Prijs per m2 +/-€140,-

 

Mangolook hout is los bij ons te kopen, maar wij kunnen ook de meubels op maat maken. Voor tafels op maat kun je je wensen invullen in onze tool. Wil je graag wat anders op maat gemaakt hebben, zoals een badkamer meubel of dressoir? Kom dan eens langs bij onze showroom om koffie te drinken in onze showroom. Je kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen. Zo kunnen we samen met jou de plannen en mogelijkheden bespreken!

Onze showroom is vandaag gesloten