Sloophouten deur op maat bij | Weijbv.nl

Sloophouten deur

Sloophout | Deur | Maatwerk

Sloophouten deur

Niet alleen kunnen wij tafels maken bij VanSloophout.com, ook in het maken van deuren zijn wij thuis. Een sloophouten deur kunnen wij, net zoals een sloophouten tafel, helemaal op maat maken en zorgen dat het bij jouw wensen past.

 

Er zijn verschillende soorten deuren. Zo heb je bijvoorbeeld een traditionele deur, maar ook een schuifdeur. Bij VanSloophout.com zijn we bekend met vele soorten sluitingen en systemen. Benieuwd of jouw systeem ook mogelijk is bij VanSloophout.com? Aarzel niet en neem contact op!

 

Andere houten deuren

Houten deuren zijn te krijgen met verschillende soorten hout. Het is belangrijk om voor het hout te kiezen dat bij jou past, want dit bepaalt voor het grootste deel de uitstraling! Naast sloophouten deuren zijn deze houtsoorten het meest in trek:

 

 

 

Net als onze tafels kunnen de sloophouten deuren netjes worden geschuurd en behandeld. Het behandelen wordt vaak gedaan met speciale olie. Hierdoor wordt het hout beschermd, zonder dat de uitstraling van het sloophout verloren gaat.

 

Wil je graag meer informatie over de verschillende houtsoorten of heb je al een idee van wat je graag zou willen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom!

Onze showroom is vandaag geopend tot 17u