Visgraat eettafel op maat - Weijbv.nl

Eettafel met een visgraat patroon

Maatwerk | Design | Visgraat

Een visgraat tafel kan gemaakt worden van bijna alle houtsoorten, van het oude sloophout tot en met het strakke eiken. Het visgraat patroon wordt gelegd op een houten plaat om ervoor te zorgen dat de tafel stevig genoeg is. De bovenste laag is dus van massief hout, de onderste laag van plaatmateriaal.

 

 

Om het plaatmateriaal aan de randen weg te werken komt er vaak een verstekrand om het blad heen. Ook kan het goed gecamoufleerd worden door de rand schuin weg te laten lopen en deze zwart te maken. Zo geef je gelijk een andere dimensie aan jouw tafel.

 

 

TIP

zoek op Pinterest naar inspiratie! Wij kunnen (bijna) alles maken, dus of het gaat om iets namaken of twee foto’s samenvoegen tot één ontwerp, alles kan!

 

 

Maatwerk | Visgraat tafel met stalen frame

Bij Weij Maatwerk & Interieur hebben we een houtafdeling én een staalafdeling die makkelijk samen kunnen werken. Wil je dus een combinatie van hout en staal? Dan is dat geen probleem. Van het lassen en zagen tot en met het afwerken, alles gebeurt bij ons in de loodsen.

Maatwerk visgraat tafels

Er zijn nog weinig dingen die vast staan bij het bedenken van een visgraat tafel op maat. Je kunt kiezen voor verschillende vormen, verschillende afwerkingen, verschillende onderstellen en ga zo maar door. Hiernaast zie je een paar voorbeelden van wat er in de afgelopen tijd is gemaakt.

 

 

Heb jij een ander idee? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact

 

Wil je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden of heb je al een idee van wat je graag zou willen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom!

Onze showroom is vandaag geopend tot 17u