Massieve beton tafel - Weijbv.nl

Beton tafel

Beton tafel op maat

Een massieve beton tafel

Trendy, robuust en tijdloos dat zijn onze massieve beton tafels. De tafelbladen worden op maat gemaakt in onze werkplaats en worden dus per item gegoten in het beton. Doordat dit per product wordt gedaan kunnen er diverse kleur mogelijkheden. Een tafel in beton is een bijzonder zware aanschaf, maar als deze eenmaal op zijn plek staat is het een prachtig product!

 

Verschillende soorten beton tafels

Bij het kiezen van een beton tafel heb je de keuze uit twee verschillende soorten kleuren beton. Dit zijn de beton nero en de beton grigio. Waar de beton nero een donkere en robuuste uitstraling heeft, is de beton grigio een meer lichtere en strakke uitstraling. Zie de twee verschillende tinten hieronder.

Twee variaties beton

Het kiezen van een onderstel voor jouw beton tafel

Maak jouw beton tafel af met een op maat gemaakt onderstel. Zo kun je kiezen uit een tafel met stalen onderstel of een onderstel van hout. De stalen frames komen in verschillende kokermaat diktes en diverse ontwerpen frames. Denk bijvoorbeeld aan een stoer U-frame of een industrieel box frame.

 

Wij zijn in staat om een beton tafel helemaal op maat te laten maken. Dit is mogelijk door onze in house vakmensen, een eigen werkplaats en jarenlange ervaring met het maken van meubels op maat. Naast het maken van een beton tafel op maat is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een boomstamtafel of tafel van barnwood op maat te maken. Neem eens een kijkje op onze tafel configurator waar je zelf je tafel kunt samenstellen.

 

Om de betonnen tafels een nog langer leven te geven, storten we het beton massief in een mal. Hierdoor is hij winterhard en kan hij het hele jaar buiten (of binnen0 blijven staan.

Onze showroom is vandaag geopend tot 17u