Meubelmaker - Weijbv.nl

Meubelmaker

Meubelmaker bij VanSloophout.com

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren, betimmeren van wanden/plafonds en het maken van meubels van sloophout/gebruikt hout in combinatie met staal.

 

We bieden complete interieuroplossingen aan de horeca, hiervoor vervaardigen wij zelf stalen onderstellen, houten bladen, stalen rekken, houten leggers, drankkasten en andere producten vervaardigd uit staal en gebruikt hout.

 

Daarnaast zijn wij een groothandel in de verkoop van sloophouten planken waar de klant, zakelijk of particulier, zelf aan de slag kan gaan. Onze werkplek bestaat uit een kantoor, showroom en loods.

 

We zijn een informeel bedrijf met een jong team van leeftijden tussen de 22 en 30 jaar. Onze openingstijden zijn 08.30-17.00 van dinsdag t/m zaterdag.

 

Functie omschrijving: Zelfstandig vervaardigen van houten producten uit onze standaard collectie met afwijkende afmetingen. Daarnaast oplossend vermogen, het maken van maatwerk opdrachten, kunnen lezen van tekeningen en flexibele instelling.

 

Wij vragen:
– Ervaring op het gebied van meubelmaker
– Je kunt makkelijk zelfstandig werken
– Fulltime beschikbaar / 32 uur
– De voorkeur gaat uit naar iemand die goed kan functioneren in een jong team

 

Aanvullende informatie:
– Arbeidsduur per week: 32/40
– Locatie: Rucphen (omgeving Roosendaal/Breda)

– Start datum: per direct.

 

Soort dienstverband: Voltijd

 

Ben je geïnteresseerd en denk je deze baan is wat voor mij? Neem dan contact op via contact@weijbv.nl. We horen graag van je!

Onze showroom is vandaag gesloten