Nieuw hout - Weijbv.nl

Nieuw hout

Nieuw hout voor meubels of gewoon als losse planken en balken. Bij ons is alles mogelijk. We werken met een ruime voorraad los hout en vaste maten. Maar voor maatwerk heeft onze werkplaats zeker een oplossing. We kunnen alles zagen, schaven, persen en schuren in eigen huis.

Stalen & Houten interieur

We leveren alles speciaal in uw gewenste maatvoering. Doordat we niet met standaard maten werken maar alles op maat maken, kunnen we inspelen op alles wat u mooi vindt!

 

Stalen deuren & kozijnen

Onze lassers kunnen ieder gewenst model maken. Klanten die u voor gingen komen vaak al met een aantal voorbeeldjes van Pinterest of schetsen die ze getekend hebben.

 

Houten Deuren & meubels

Onze timmermannen en meubelmakers werken met passie en plezier aan uw houten meubel. Samen met de werkplaats kunt u uw tafel maken doormiddel van onze industrial craftsman tool. Dat is een programma via internet waarmee onze mannen u foto’s en filmpjes van uw meubel zullen toesturen tijdens het bouwproces.

 

Afwerking

De stalen kokers kunnen onbewerkt worden gemonteerd of met een lak of coating. Als het staal niet wordt gelakt met blanke lak, kan deze gaan afgeven op kleding. Het is dus aan te raden deze altijd te laten behandelen met blanke lak (standaard inbegrepen).

 

Verder is iedere RAL kleur mogelijk. Zo kunt u kiezen voor 9005 zwart of 9010 wit. De coatings zijn voor een meerprijs van €100,-.

 

Voor hout hebben we vaak onze eigen blanke lak. Die noemen we invisible oil omdat die echt onzichtbaar is. Het is geen hardwax of olie en eigenlijk ook geen beits. Het is heel moeilijk te omschrijven omdat we hem zelf maken. Het voordeel is wel dat er niets in uw tafel trekt en we deze laag 3 maal aanbrengen. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloos meubel.

Onze showroom is vandaag gesloten