Online houthandel - Weijbv.nl

Online houthandel


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Nieuw hout of juist gerecycled hout bestellen via jouw online houthandel

Zoals onze oorspronkelijke bedrijfsnaam (VanSloophout.com) al doet vermoeden, zijn wij als online houthandel gespecialiseerd in de handel in sloophout. Dit is ooit begonnen met gebruikt steigerhout waar meubels van gemaakt werden. In de loop der jaren is ons assortiment echter gegroeid met veel meer prachtige houtsoorten waaronder ook nieuw hout. Zo vind je in onze groothandel een brede voorraad die onder meer gerecycled barnwood uit Canada, nieuw eikenhout, eikenhouten balken en planken, Douglas hout en boomstamdelen omvat. We verkopen als houtleverancier nieuwe en diverse sloophouten planken los via onze webwinkel. Daarnaast zijn we bij Weij Maatwerk & Interieur gespecialiseerd in het maken van meubels op maat en bouwen we met veel plezier zakelijke en particuliere interieurs. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Waarom kiezen voor sloophout?

Als houtleverancier vertellen we je graag over de pluspunten van sloophout. Sloophout is gebruikt hout dat meerdere houtsoorten kan omvatten. Je kunt voornamelijk eikenhout via ons kopen, maar ook vuren of grenen kunnen onder sloophout vallen. Werken met sloophout is duurzaam. Het hout is er immers al en kan nog vele jaren mee. Je kunt dit hout bijvoorbeeld als tafelblad een tweede leven geven zonder dat er opnieuw bomen voor gekapt hoeven te worden. Daarbij resulteert het werken met sloophout in unieke meubels met veel karakter. Elk stuk hout kent een eigen achtergrond. Daarnaast kun je verschillende stukken hout samenvoegen in een bijzondere mix. Maak je hier bijvoorbeeld een tafelblad van, dan heb je niet alleen een prachtig geleefd blad, maar ook een uniek exemplaar.

Douglas hout bij online houthandel

Waar komt ons hout vandaan?

Naast gerecycled hout werken we ook met nieuw hout (FSC keurmerk) en gebruiken we andere materialen in combinatie met hout. Denk hierbij aan staal, marmer en beton. Hiermee creëren we meubels en interieurs in verschillende stijlen, van minimalistisch tot modern of industrieel. Toch staan we als online houthandel vooral bekend om onze voorraad in en het werken met diverse gerecyclede houtsoorten. We hergebruiken hout dat afkomstig is van bijzondere locaties in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan oude schuren, wagons en boerderijen. Vaak is het hout al decennia oud en kan het nog minstens net zo lang mee nadat we het opnieuw bewerkt hebben. Je koopt dan ook altijd sloophouten planken of meubels waar een stukje historie aan vastzit en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Maatwerk kast

Bezoek onze werkplaats en showroom in Brabant

Houten planken bestel je bij ons als online houthandel gemakkelijk via de webshop. Soms gaat er echter niks boven zelf je eigen materialen uitzoeken. Bij Weij Maatwerk & Interieur begrijpen we dat en daarom ben je van dinsdag tot en met zaterdag altijd welkom in onze werkplaats en showroom in Noord-Brabant. Ook als je bijvoorbeeld benieuwd bent naar onze overige dienstverlening, zoals het op maat maken van interieurs, het leggen van vloeren en het maken van meubels, dan helpen we je graag. We kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden, de materialen en de kosten. We zijn gevestigd in Rucphen, langs de A58 tussen Roosendaal en Etten-Leur en gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere:

 • Breda
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag geopend tot 17u