Ovale tafels op maat - Weijbv.nl

Ovale tafels op maat


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Ovale tafels op maat bestellen; stel je eigen tafel naar wens samen

Ovale tafels op maat kun je bij Weij Maatwerk & Interieur gemakkelijk zelf samenstellen op basis van jouw wensen. Je kunt ook kiezen voor een tafel die rond is, ovaal, vierkant of rechthoekig en uiteraard in een grillige vorm. Zoek je naar een hoge ovale tafel voor de eetkamer, een bescheiden salontafel of juist een royaal exemplaar als stamtafel in je café? Of wellicht wil je meerdere ovale tafels in één keer bestellen, bijvoorbeeld voor het interieur van je bedrijfsruimte. Dit kan allemaal in onze webwinkel. Je kunt via onze tafel configurator een tafel naar wens samenstellen, waarbij je de keuze hebt uit diverse materialen, tal van ontwerpen en verschillende afwerkingen. Heb je hele specifieke eisen of wensen dan kun je dit gelijk doorgeven. Onze meubelmakers gaan dan met plezier kijken hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Tafels via Weij Maatwerk & Interieur

Als groothandel in hout werken wij veel met sloophout. Dit gebruikte hout kopen we op in binnen- en buitenland. Je vindt hout in ons assortiment dat afkomstig kan zijn van schuren, treinwagons, fabrieken en boerderijen. Nadat we het hout hebben gecontroleerd, schoongemaakt en behandeld, kan het nog vele jaren mee. We verkopen het hout los én we maken er maatwerk meubels en interieurs mee. Zo kun je bij ons een vloer van sloophout vinden, maar ook tafels uit onder meer steigerhout, barnwood of oude balken. Het mooie aan het hergebruiken van hout is dat er geen nieuwe bomen gekapt hoeven te worden en goed hout niet verloren gaat. Daarbij kent elke plank een eigen geschiedenis. Kies je voor een ovale tafel uit sloophout, dan kies je voor een duurzaam meubel met karakter en een vaak prachtig, doorleefd uiterlijk; een tafel met een verhaal!

Ovale tafel op maat

Tafels uit beton, marmer, staal, nieuw en oud hout

Hoewel we vooral bekend zijn van onze sloophouten meubels, vloeren, plafond- en wandbetimmering, is ons assortiment veel breder. Naast gebruikt hout hebben we ook diverse nieuwe houtsoorten op voorraad. Hout laat zich bovendien prachtig combineren met andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan een robuust houten tafelblad gecombineerd met een stalen X-poot voor een industriële look. Kies je voor een houten blad met houten onderstel dan kan deze tafel bijvoorbeeld prachtig uitkomen in een meer landelijk interieur. Met een tafelblad uit marmer creëer je strakke lijnen en een tafelblad uit beton met een onderstel van staal is juist weer erg stoer en robuust. Zo kun je bij Weij Maatwerk & Interieur ovale tafels op maat voor diverse interieurs bestellen.

Donkere ovale tafel van hout

Jouw gewenste tafel samenstellen

Er is kortom veel mogelijk op het gebied van materialen en vormgeving. Tel daarbij op dat iedereen unieke eisen en wensen heeft en de tafel configurator is geboren. Met dit handige hulpmiddel in onze webwinkel stellen we jou in staat precies die ovale tafels op maat te bestellen die jij voor ogen hebt. Kom je er in de webshop niet helemaal uit en zou je hulp of advies wensen bij het samenstellen van een ovale tafel, neem dan gerust per mail of telefonisch contact op. Wil je liever eerst inspiratie opdoen of verschillende materialen met elkaar vergelijken? Dan ben je van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom en werkplaats in Rucphen, Noord-Brabant, in de buurt van onder andere:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag gesloten