Visgraattafel kopen - Weijbv.nl

Visgraattafel kopen


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Visgraattafel kopen? Kies voor een uniek exemplaar

Met een visgraattafel kies je voor een tafel met een eigenzinnig en in het oog springend design. Wil je een echte eyecatcher in je eetkamer, woonkeuken of bedrijfsruimte? Dan zit je met deze tafel helemaal goed. Bij Weij Maatwerk & Interieur kunnen we een visgraattafel op maat maken, geheel aansluitend bij jouw specifieke gebruik en wensen. Als groothandel in gerecyclede houtsoorten maken we daarbij gebruik van hout dat al een eerder leven heeft gekend in een andere vorm. Ons sloophout komt bijvoorbeeld uit oude schuren, fabrieken en boerderijen. Dit hout is nog lang niet afgedaan en dankzij een doorleefde uitstraling erg geschikt voor het maken van unieke meubels. Bij ons kun je dus altijd een duurzame visgraattafel kopen. Voor het maken van jouw tafel van gebruikt hout worden dus geen nieuwe bomen gekapt.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Wat is precies het verschil tussen een visgraattafel en een Hongaarse punt tafel?

Visgraattafels en Hongaarsepunttafels hebben qua design veel weg van elkaar en worden begrijpelijkerwijs wel eens door elkaar gehaald. Beide tafels kunnen uit verschillende materialen voor jou op maat gemaakt worden, waarbij je bij ons de keuze hebt tussen een onderstel van staal of van hout. Toch bestaan er zeker verschillen tussen beide tafels. Het verschil zit in het legmotief. Bij een visgraattafel wordt het hout gelegd in een hoek van 90 graden. Voor de Hongaarsepuntvariant geldt een hoek van 45 graden. Hierdoor oogt deze laatstgenoemde tafel iets rustiger in design. Het patroon van de visgraattafel is juist weer wat fijner.

Grote tafel met visgraatstructuur

Bestel jouw visgraat tafel eenvoudig online

Wil je een maatwerk visgraat tafel kopen, dan kun je deze in onze webshop naar eigen smaak samenstellen. Naast de specifieke afmetingen kun je ook je wensen voor het frame selecteren. Kies bijvoorbeeld voor een metalen onderstel, stalen X-poot of een houten frame in een vormgeving naar keuze. Aan de afwerking van het tafelblad wordt eveneens aandacht besteed. Hierbij wordt bovendien onderscheid gemaakt tussen tafels die binnen komen te staan en tafels die juist buiten geplaatst gaan worden. Heb je speciale vereisten of zelf een specifiek tafelontwerp in gedachten, dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag. We gaan heel graag een nieuwe uitdaging aan door jouw ontwerp te realiseren.

Hongaarsepunt tafel

Ook in ons dienstenaanbod: vloeren, muurbetimmering en andere meubels

Bij Weij Maatwerk & Interieur kun je niet alleen terecht voor het kopen van een unieke visgraat tafel. Ook andere meubelstukken kunnen we voor jou op maat maken. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het leggen van vloeren en het betimmeren van muren en plafonds met prachtig hout. We zetten ons verder met veel plezier in voor het op maat maken van volledige inrichtingen, voor zowel particulieren als bedrijven. Ben je op zoek naar een zakelijke inrichting die precies jouw bedrijfsidentiteit uitstraalt? Dan denken we graag met je mee. Neem gerust vrijblijvend contact op. Ook ben je van dinsdag tot en met zaterdag welkom in onze showroom in Rucphen, nabij onder meer:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag gesloten