Winkelinrichting op maat - Weijbv.nl

Winkelinrichting op maat


 • Maatwerk meubels
 • Persoonlijk contact
 • Showroom/werkplaats Rucphen
 • Online tracking systeem
 • Duurzaamheid voorop
 • Groothandel hout

Winkelinrichting op maat, oog voor jouw winkelruimte en bedrijfsidentiteit

Ben je voor jouw winkel op zoek naar een unieke uitstraling en laat je graag materialen als hout, staal en beton terugkomen in het ontwerp? Dan kunnen wij je bij Weij Maatwerk & Interieur vast en zeker van dienst zijn. Niet alleen werken wij met veel plezier met deze materialen uit eigen voorraad, ook hebben we ons met de jaren gespecialiseerd in het bouwen van uiteenlopende interieurs. Zo hebben we onder andere mogen werken aan kantoorruimtes, strandtenten, winkels en restaurants.

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

Het kan zijn dat je zelf al een heel duidelijk idee hebt bij de inrichting van je winkel; we gaan dan heel graag aan de slag met de realisatie hiervan. Heb je nog geen duidelijk ontwerp voor ogen? Dan helpen we je uiteraard graag in deze fase. Bij een winkelinrichting op maat houden we altijd rekening met de identiteit van je onderneming en kijken we naar de specifieke indeling van jouw winkelruimte. We combineren jouw inzicht in je bedrijf met onze ervaring in het bouwen van interieurs. Zo komen we samen tot een uniek interieur op maat.

Maatwerk winkelinrichting van hout

Interieur op maat van vloer tot plafond

Bij Weij Maatwerk & Interieur werken we, naast met nieuw hout, vooral veel met gebruikte houtsoorten. Dit hout kan onder meer afkomstig zijn uit oude schuren, kerken, fabrieken en boerderijen. Iedere stuk hout kent daarom een eigen geschiedenis en uitstraling. Dit geeft een meubel of vloer van sloophout meteen karakter en een prettig doorleefde uitstraling. Bovendien betreft het een duurzame koop. Combineer je een tafelblad van sloophout bijvoorbeeld met een stalen X-poot, dan heb je een prachtige tafel, die perfect aansluit bij bijvoorbeeld een winkelruimte in industriële stijl. Wil je voor jouw winkel een andere uitstraling, dan is dat ook geen probleem. We kunnen onze meubels in heel diverse stijlen en uit verschillende materialen samenstellen.

Naast tafels kunnen we toonbanken, kasten en stellingen voor jouw winkelruimte ontwerpen en op maat maken. We houden daarbij niet alleen rekening met een specifieke uitstraling, maar ook met functionaliteit. Verplaats je regelmatig een stelling of kast, dan kunnen we deze op wieltjes bouwen bijvoorbeeld. Daarnaast leggen we vloeren en doen we aan wand- en plafondbetimmering. Ook maken we stalen frames op maat, die ingelegd kunnen worden met onder meer glas of hout. Hier hebben we ook bijpassende stalen deuren voor. Zo kunnen we je van dienst zijn met een volledige winkelinrichting op maat, van vloer tot plafond.

Vakkenkast van hout en staal voor winkel

Inspiratie opdoen? Neem een online kijkje in afgeronde projecten

Is een volledige winkelinrichting op maat niet aan de orde omdat je alleen een specifiek gedeelte van het interieur onder handen wilt nemen? Of zou je alleen graag maatwerk meubels willen? Neem dan vooral contact met ons op. We kunnen altijd vrijblijvend je wensen doornemen. Wil je alvast wat interieurinspiratie opdoen, bekijk dan eens onze zakelijke projecten. Je vindt per project foto’s en informatie terug op onze website. Voor onze meubels op maat kun je alvast een kijkje nemen in onze webshop. Hier vind je een overzicht aan mogelijkheden. Natuurlijk ben je ook van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom in Rucphen, Noord-Brabant, in de regio van:

 • Roosendaal
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • Oudenbosch
 • Prinsenbeek
 • Bergen op Zoom
 • Zevenbergen


Onze showroom is vandaag gesloten